Rekruttering, som skaffer de bedste kandidater til jobbet

- på den måde, som passer præcist til dig og skaber en god rekrutteringsproces i din virksomhed.
Portræt af Britt Thomsen fra HR-Administration

Rekruttering, som skaffer de bedste kandidater til jobbet

– på den måde, som passer præcist til dig og skaber en god rekrutteringsproces i din virksomhed.

Det er dyrt at vælge den forkerte til jobbet

– og sinker udviklingen af din forretning.

Få de absolut allerbedste kandidater til jobbet

HR-Administration udfører målrettet, selektiv udvælgelse af kvalificerede og motiverede kandidater til den stilling, du skal have besat.

Få flere kvalificerede kandidater til jobbet

Så du undgår at bruge tid på de forkerte ansøgere.

Giv alle ansøgere det bedste indtryk af firmaet

Så de taler pænt om dit firma, også selv om de ikke får jobbet.

Gør det, du er bedst til, og lad mig klare resten

Brug kun tid på det, som betyder mest for dig i processen.

Rekruttering af medarbejdere er fyldt med svære valg

HR-Administration giver dig større tryghed omkring de valg, du træffer i løbet af ansættelsesprocessen – og gør det lettere at finde den rigtige.
Mand står og snakker i telefon

Det er svært at finde de rigtige

Du har sikkert oplevet, hvor svært det er at finde den helt rigtige kandidat til det job, du har slået op.

Samtidig kan du – populært sagt – kun se ansøgerne til tænderne. Og ved, at alle gør deres bedste for at tage sig bedst ud til jobsamtalen.


Det gør dig utryg og frustreret hele vejen igennem rekrutteringsprocessen. Særligt hvis du føler, at du slet ikke har fået ansøgninger fra de kandidater, som du allerhelst ville have til at søge stillingen.

Få håndplukkede kandidater til samtale

Hos HR-Administration tilbyder jeg en løsning, hvor du gør det, du er bedst til i processen og overlader resten til mig.


Brug mig f.eks. til at finde højt kvalificerede og topmotiverede kandidater gennem en målrettet search-proces. Så får du et håndplukket supplement til de kandidater, du selv får ind.


Valget er dit. Det er både enklere, billigere og mere effektivt. Og giver dig fuld kontrol med processen og det endelige valg af, hvem du ansætter.

Kvinde med rød skjorte sidder ved bord og rådgiver

Så nemt kan du få de bedste kandidater til jobbet

Det kræver kun:

Book tid til gratis sparring

Hvad er dine ønsker til kandidaterne og processen?

Jeg finder de bedste folk

Jeg udvælger de 3-4 bedst kvalificerede og motiverede.

Du får den rette til jobbet

Så du får en medarbejder, som passer til og bliver i stillingen.

Pick and mix din rekrutteringsproces

Sådan skræddersyer vi den rigtige rekrutteringsproces til dit firma.

Med HR-Administration som din rekrutteringspartner kan du sammensætte en ansættelsesproces, som giver dig det bedste felt af ansøgere til din ledige stilling.

Og gør det muligt kun at skulle bruge ressourcer på de trin i processen, som er vigtigst for dig at deltage i.

Den traditionelle metode

Du har sikkert prøvet den traditionelle metode med stillingsopslag, håndtering af ansøgninger, udvælgelse af kandidater og at få sendt afslag til alle dem, som ikke bliver udvalgt til samtale.

Det er en tidskrævende, men vigtig proces, fordi det giver alle ansøgere den bedste oplevelse med dit firma – også selv om de ikke kommer til samtale. Men samtidig er det også en proces, som det er svært at få tid til i en i forvejen travl hverdag.

Målrettet, selektiv udvælgelse

Vælger du at bruge mig til at finde egnede kandidater til den ledige stilling, foregår det typisk på denne måde:

Analyse

Sammen finder vi frem til de kvalifikationer, den ideelle kandidat skal have, og hvordan vi får jobbet til at blive det oplagte karrierevalg for præcis den type kandidater.

Search og udvælgelse

Jeg foretager en målrettet, selektiv search i markedet og finder de kandidater, som ser ud som det ideelle valg. Det er typisk kandidater, som sidder i lignende stillinger i virksomheder, der minder om din. Men som ikke er aktivt jobsøgende, og derfor ikke har set dit stillingsopslag.

Det falder tilbage på mig, hvis de kandidater jeg finder, ikke bliver i stillingen. Derfor er jeg ekstra omhyggelig med udvælgelsen, så du rent faktisk får kandidater, som passer til og bliver i jobbet.

Kontakt og screening

Jeg kontakter de mest oplagte og bedst kvalificerede af disse kandidater, præsenterer dem for den ledige stilling og undersøger, om de har en ægte motivation til at skifte job og kan se en fremtid for dem i stillingen.

På den måde undgår du at få ansat dem, som bare går efter en højere stilling og en højere løn – og er hurtigt videre, så snart de finder noget endnu bedre.

Præsentation og overlevering

Ud fra min screening af de kandidater jeg har fundet, udvælger jeg de 3-4 højst kvalificerede og bedst motiverede kandidater og overleverer dem til dig.

Herfra kan du inddrage dem i din egen rekrutteringsproces på lige fod med de ansøgninger, du har fået ind fra stillingsopslaget.

Jeg kan også hjælpe med alt det andet

Hos HR-Administration kan jeg også hjælpe dig med de sidste vigtige trin i ansættelsesprocessen med interview, test, ansættelse og udsendelse af afslag. Eller med de indledende trin i din egen rekrutteringsproces.

Du kan kort sagt få det præcis, som du vil have det. Det gør rekrutteringsprocessen både nemmere, mere tryg og mindre tidskrævende for dig. Og øger sandsynligheden for, at du får fundet den rigtige kandidat til jobbet.

Priseksempler på
rekrutteringsydelser

Som sagt kan du sammensætte præcis den rekrutteringspakke, du har brug for ved at vælge mellem de forskellige komponenter i Y-modellen. Her får du et par priseksempler på demest populære rekrutteringspakker:

Fuld rekruttering

Fra DKK 70.000

Samlet proces inkl. disse trin, men ekskl. test
Prisen afhænger af stillingstype – indhent konkret tilbud.

Search

DKK 39.000

Processen giver dig motiverede kandidater

Testpakke

DKK 23.600

Ekskl. search- eller fuldt rekrutteringsforløb

Jeg gennemfører test, sparrer med den ansættende leder og giver tilbagemelding på test.

Test

DKK 6.000

Tilkøb til search- eller fuldt rekrutteringsforløb

Jeg gennemfører test, sparrer med den ansættende leder og giver tilbagemelding på test.

Da erfaring gik af mode – del 3 af 3

Noget kunne tyde på, at rekrutteringsfirmaer og headhuntere er under pres fra deres kunder. Arbejdsgiverne ønsker yngre profiler. Arbejdsgiverne ønsker ikke at ansætte modne medarbejdere med mange år på arbejdsmarkedet.

Læs mere
ældre mand arbejder hårdt

Da erfaring gik af mode – del 2 af 3

Jeg er ingenlunde ekspert på emnet og kan heller ikke påstå, at jeg har noget som helst bevis på, at det forholder sig sådan. Jeg finder det blot interessant, at så mange af os faktisk vælger den vej og gør det med stor succes. For tilsyneladende er vores viden altså efterspurgt. Så hvad er vi ude i her?

Læs mere
portræt af ældre dame

Da erfaring gik af mode – del 1 af 3

Jeg blev for gammel i en alder af 45 år. Måske fordi min kommende chef troede, at jeg var færdig med at lære? Måske fordi min kommende chef mente, at jeg var overkvalificeret? Måske pga. en rygmarvsrefleks hos dem, der ansætter? Eller måske bare fordi mit hår er gråt?

Læs mere
Ung mand er blevet fyret

Vi taler for lidt om opsigelser

Jeg er blevet fyret tre gange i løbet af mit arbejdsliv. Min mand er blevet fyret to gange. Mine to bedste veninder er blevet fyret hhv. tre og fire gange. Den ene venindes mand er blevet fyret fem gange.

Læs mere
Grønt æble og orange appelsin

Kender du den lille forskel?

Ved du, at der er en hårfin balance mellem, hvornår der er tale om en selvstændig konsulent/freelancer og en medarbejder – og at det faktisk ikke er dig selv, der bestemmer, hvorvidt der er tale om det ene eller det andet?

Læs mere

Blog